Menukort​

Sæson menu

Tre retter 348,-   |   To retter 298,-​

Forret

Hvid dampet asparges med hollandaise, rugbrødscrumble, rejer og karse

Hovedret

Sprængt lammeculotte med broccoli-asparges, broccoli-pure, syltede gule beder,
gulerødder med top, pom dauphine og lammesovs

Dessert

Lun rabarbertærte med syltede rabarber og vanilje-is

​Forretter

Solæg

​Med sennepsdressing og syltede rødløg

Egg with mustard dressing and pickled red onions

32,-

Rejecocktail

Med frisk salat, rejer, asparges og rød dressing
With fresh salad, shrimp, asparagus and red dressing

95,-

Cæsarsalat
Hjertesalat, brødcroutoner, parmesan og cæcardressing
Heart salad, bread croutons, parmesan and cecar dressing

85,-

Varmrøget laksemousse
Med syltet fennikel, frisk fennikel, rugbrød chips
Hot smoked salmon mousse with pickled fennel, fresh fennel and rye bread chips

95,-

Hovedretter

​Mørbradgryde

Med bacon, cocktailpølser, løg og champignon i paprikasovs, serveret m/ pommes frites eller ris.
Tenderloins of pork in paprika sauce with sausage, bacon, onion and mushrooms served with rice or French fries

193,-

​Wienerschnitzel​

Af kalveinderlår, ærter, brasede kartofler, og wienerdreng
Wienerschnitzel weal in breading with peas and fried potatoes

233,-

Dansk bøf ​​

Af hakket oksekød, serveret med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder
Minced beef steak white potatoes, fried onions and pickled beetroot

250g - 198,-
180g - 168,-

​Bov Burger

Med dansk hakket oksekød, sprød salat, syltede agurker, tomater, ost, bacon, løgringe Estragonmayo i brioche-bolle. Her til pommes frites med aioli

With Danish minced beef, crisp salad, pickled cucumbers, tomato, cheese, bacon, onion rings,
Tarragon mayo in brioche bread. fries with aioli​

173,-

​Bagt Laks​​

Med kål og grøntsager efter sæsonen, Fiskecremesovs og danske kartofler
Salmon with cabbage with seasonal vegetables and fish cream sauce served with Danish potatoes

218,-

​Herregårds bøf

Af hakket oksekød, serveret med pomfritter, ærter og bearnaisesauce
Minced beef steak – 300 g with French fries, peas and sauce béarnaise

250g - 198,-
180g - 168,-

Cæsarsalat

Hjertesalat med sprød kylling, brødcroutoner, parmesan og cæcardressing.
Caesar salad – romaine lettuce, crispy chicken, parmesan and croutons

168,-

Striploin med bearnaise - 300g

Servers med pommes frites, stegt bønner, syltede bøgehatte, confiteret hvidløg og bearnaisesauce

striploin served, picklet mushrooms, beans, confit garilg French fries and sauce Béarnaise

243,-

​Paneret svamperisotto (vegansk)

med bønner, syltede bøgehatte, tomatsovs, kartofler og sæsonens grønt
vegan mushrooms risotto with beans, pickled musdhrooms, tomato sauce potatoes and seasonal vegetables

173,-

Tilbehør

Bearnaisesauce 30,-

​Pommes frites – lille 25,-

​Pommes frites – stor 50,-

​Cæsarsalat 30,-

​Aioli 20,-         

Desserter

​Pandekager med vanilje-is

Pancakes with vanilla ice cream

88,-

Hjemmelavet islagkage
med chokolade, jordbær, vanilje og Mazarinbund
ice cake with chokled, strawberry and vanilla marzerin

98,-

​Sønderjysk æblekage

Æblegrød, æblerasp, flødeskum og ribsgele
Local appel cake with whipped cream

78,-

Online booking

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Bov Kro i​ Padborg. Herunder kan bookes ophold og besøg i restauranten.

Se tilgængelighed og book online

Vi glæder os til at tage imod jer. Hos Bov Kro byder vi velkommen indenfor i en historisk og charmerende atmosfære blandet med moderne komfort med en beliggenhed i skøn natur, tæt på oplevelser og seværdigheder for hele familien.

I vores online bookingsystem kan du se, om vi har tilgængelige værelser på de ønskede datoer, ligesom du nemt og hurtigt kan booke dit ophold. Alternativt er du også altid velkommen til at kontakte os. Bov Kro modtager desuden gavekort fra Small Danish Hotels.

Kontakt os

​Bov Kro

Hærvejen 25

6330 Padborg

Se rutevejledning

Telefon: +45 7467 1332

Mail: reception@bovkro.dk

CVR-nummer: 44009439

Se vores cookiepolitik​

Å​bningstider

Frokost:

Mandag - Lørdag kl. 12-15

Aften a la carte:

Mandag - Lørdag kl. 17-21

Søndag: Lukket

Kroophold i Padborg

Bov Kro kombinerer på fornemste vis historisk atmosfære og moderne komfort. Kroens restaurant byder på traditionelle og nye nordiske gastronomiske oplevelser.

De kulinariske lækkerier kreeres i et moderne køkken hvor der også bliver bagt og syltet. Kroen er et godt udgangspunkt for ture i grænselandet og til Flensborg.

sdh